Kapcsolat

Keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén

Kapcsolat

Címünk:

Interspar Center Győr

9023 Győr, Fehérvári út 3.

Nyitva tartás:

Hétfőtől – péntekig: 14:30 – 18:30 óráig

Szombaton: 9 – 13 óráig

Varázskuckó házirend
 1. A Házirend vonatkozik a Varázskuckó szolgáltatásait igénybe vevő gyermekekre, az őt kísérő hozzátartozókra, az intézmény dolgozóira.
 2. A Házirend 2017. február 01-től érvényes, érvénye mindaddig tart, amíg a gyermek és kísérője az intézményben tartózkodik.
 3. A gyermekek és szüleik előzetes időpont-egyeztetést követően jelennek meg állapotfelmérésen. A szülőknek lehetőséget biztosítunk az állapotfelmérésen való részvételre. Az állapotfelmérést követően a szülőket az állapotfelmérést vezető szakember részletesen tájékoztatja annak eredményéről, valamint javaslatot tesz a továbbiakban milyen jellegű foglalkozás javasolt a gyermek számára.
 4. A foglalkozások előre egyeztetett, hetenként ismétlődő rendszeres időpontokban, egyéni képességfejlesztési terv alapján zajlanak gyógypedagógus, mozgásfejlesztő pedagógus, mozgásterapeuta irányításával. A szülők írásban, illetve szóban is kapnak otthonra javasolt feladatokat.
 5. Bármilyen oknál fogva a gyermek nem tud részt venni a foglalkozásokon, kérjük a kedves Szülőket, hogy a foglalkozás megkezdése előtt legalább 4 órával jelezzék felénk, ezzel is megkönnyítve munkánkat. Amennyiben előzetes jelzés nélkül nem jelenik meg a gyermek a foglalkozáson, úgy az alkalmat igénybevettnek tekintjük, a bérletből sajnos levonásra kerül.
 6. A gyermek fejlődése szempontjából fontos a rendszeresség, ezért hiányzás esetén lehetőséget biztosítunk a foglalkozások pótlására. Hiányzás esetén új időpontért a recepción szíveskedjenek érdeklődni.
 7. A foglalkozásokra vásárolt bérletek korlátozott ideig használhatóak fel. A 8 alkalmas bérlet a vásárlástól számítva 10 hétig, a 4 alkalmas bérlet 6 hétig használható fel.
 8. A szolgáltatás csak érvényes bérlettel vehető igénybe, egyéb esetben a szolgáltatás alkalmankénti megfizetésére van lehetőség.
 9. Amennyiben a gyermek késik a foglalkozásról, az órát sajnos nem áll módunkban tovább tartani.
 10. Kérjük, hogy a foglalkozások megkezdése előtt 15 perccel érkezzenek hozzánk. A foglalkozások kezdetéig kérjük, a recepciónál szíveskedjenek várakozni gyermekükkel.
 11. A foglalkozások ideje alatt kérjük a kedves szülőket, hogy a recepción várakozzanak.
 12. A termekben szakember felügyelete nélkül tartózkodni TILOS!!
 13. A termekbe utcai cipőben tilos belépni.
 14. Étkezni csak a recepció előterében lehetséges.
 15. Beteg gyermek a Varázskuckót nem látogathatja.
 16. A közbiztonságra veszélyes eszközök (pl. szúró, vágó eszköz) behozatala tilos az intézménybe.
 17. A folyosón felügyelet nélkül hagyott tárgyakért az intézmény felelősséget nem vállal.