Adatkezelési és adományozási tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk.

Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.

Harmadik félnek személyes adatokat csak hozzájárulással adunk át.

Bárkinek felvilágosítást adunk a róla tárolt adatokról, ha ezt írásban kéri a varazskuckoalapitvany@gmail.com címen.

A személyes adatok törlését a varazskuckoalapitvany@gmail.com címen lehet kérni.

Adományozási tájékoztató

Elfogadom, hogy a Varázskuckó Képességfejlesztő Alapítvány Eltérő Fejlődésű Gyermekekért (székhely: 9082 Nyúl, Petőfi S. u. 35.) által a www.varazskuckogyor.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP BANK NYRT. É-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ (9022 Győr, Teleki László u. 51.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, az OTP BANK NYRT. É-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ. által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártya adatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártya adatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen honlapon (www.varazskuckogyor.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártya adatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónkénti hozzájárulása nélkül az Alapítvány kezdeményezve történjenek.
Figyelem(!): a bankkártya adatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártya adatokhoz sem az Alapítvány, sem az OTP BANK NYRT. É-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ nem fér hozzá.

Az Alapítvány által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül az Alapítvány felel, Alapítvány fizetési szolgáltatójával (OTP BANK NYRT. É-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.